O web stranici ZNA SE

Internet stranica www.znase.com (u daljenjen ZNA SE) namijenjena je pojedincima, poduzećima, obrtnicima, lokalnim samoupravama i državnim institucijama koje žele biti objektivno informirani o svim važnijim društvenim događanjima. Osim informiranja, ZNA SE teži okupljanju svih konstruktivnih protagonista koji kroz informiranje teže općem boljitku. Izdavač i urednik internet stranice ZNA SE je tvrtka:

Trieko d.o.o.
Grbavica bb
76100 Brčko distrikt BiH
Bosna i Hercegovina
JIB: 4600383410004

E-mail: kontakt@logicno.com

Osobni podaci – svrha prikupljanja i obrade

Osobni podaci koje posjetitelji dobrovoljno ostave popunjavanjem kontakt formi na ovim internetskim stranicama koristit će se isključivo u svrhu pružanja informacija za koje je posjetitelj iskazao interes.

Za komunikaciju s posjetiteljima, ZNA SE koristi internu bazu podataka, čime osobni podaci ostaju samo kod ZNA SE. Osobni podaci nisu pohranjeni izvan teritorija Europske unije.

Web stranica ZNA SE je smještena na serverima tvrtke:

Hetzner Online GmbH
Industriestr. 25
91710 Gunzenhausen, Deutschland
Tel.: +49 (0)9831 505-0
E-Mail: info@hetzner.com

Prava korisnika koji su kontaktirali ZNA SE

Posjetitelj svoje kontakt podatke u svakom trenutku ima pravo pregledati i ažurirati, a ukoliko ih želi trajno obrisati, može se obratiti na adresu elektroničke pošte kontakt@logicno.com.

Osobni podaci – pravna osnova prikupljanja i obrade

Posjetitelji internet stranice ZNA SE kontaktom i slanjem osobnih podataka jasno iskazuju interes za informacije, pojedina stručna područja i usluge kojima se ZNA SE bavi. U skladu s Europskom uredbom o zaštiti podataka EU 2016/679, ZNA SE ima legitimni interes informirati posjetitelje koji su ostavili svoje podatke o uslugama za koje su iskazali interes, te se smatra da oni takvu komunikaciju očekuju i smatraju poželjnom.

Svaka informativna poruka poslana korisnicima temeljem gore opisanog legitimnog interesa omogućava jednostavno ulaganje prigovora na slanje ovakvih poruka, te će se u slučaju ovako uloženog prigovora isti bezuvjetno prihvatiti i po njemu postupiti.

Treće strane

Osim za gore opisane vlastite potrebe, ZNA SE osobne podatke neće ustupati na korištenje trećim stranama s kojima nema izravan ugovor o zaštiti osobnih podataka.

Internetske adrese

Internetske (IP) adrese posjetitelja koriste se isključivo za izradu statističkih izvještaja putem servisa Google Analytics. ZNA SE putem IP adrese ne može jednoznačno identificirati posjetitelje, osim u slučaju registriranih korisnika koji su registracijom prihvatili identificirati se.

Kolačići

Za potrebe izrade i praćenja statistike posjetitelja, ove stranice koriste kolačiće (cookies) – male datoteke koje se zapisuju na računalo posjetitelja kako bi pomogle u prilagodbi korisničkog iskustva.

Sigurnost

Autentičnost internetskog poslužitelja moguće je utvrditi provjerom certifikata ZNA SE u internetskom pregledniku.

Razmjena informacija sa poslužiteljem ZNA SE osigurana je snažnom enkripcijom.

Pružateljima usluga koji imaju pristup osobnim podacima ustupljenim na korištenje, ZNA SE odabire temeljem procjene rizika, te od svake treće strane koja ostvaruje pristup ovakvim podacima zahtjeva primjerenu razinu zaštite osobnih podataka.

Kontakt

Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka i politici privatnosti ZNA SE, možete zatražiti na kontakt@logicno.com, a na istu se adresu možete obratiti i za ispunjavanje svojih prava na privatnost i zaštitu osobnih podataka.